В ресторані п’ятизіркового готелю у Трускавці помічник кухаря помер на робочому місці

Перебуваючи на робочому місці в ресторані L'escale готелю Mirotel Resort And Spa, працівник похитнувся і впав на підлогу

19 лютого 2020 року нещасний випадок стався з помічником кухаря ТОВ "Хотел Менеджмент Груп" 1967 року народження. Про це Depo.Львів повідомили в ГУ Держпраці у Львівській області.Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, перебуваючи на робочому місці в ресторані L'escale готелю Mirotel Resort And Spa, працівник похитнувся і впав на підлогу.

Лікар швидкої медичної допомоги, які прибули на виклик, констатував смерть потерпілого. Імовірна причина смерті – природна.

Працівник ТзОВ "Трускавецькі лікувальні води" помер на роботі

Продавцю "Сільпо" стало погано у роздягальні і вона померла

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Львів