UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові завершився HoReCa Show Lviv 2017

Відзнаки отримали понад 80 майстрів кулінарної справи у понад декілька десятків номінацій

У львівському виставковому центрі "Південний Експо" завершився найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу "HoReCa Show Lviv". Свої відзнаки отримали понад 80 майстрів кулінарної справи у понад декілька десятків номінацій. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Захід тривав три дні і поєднав на одному майданчику національний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, школу фуд-журналістики та лекторії від досвідчених готельєрів і рестораторів.

Демонстрували свої знання та вміння не лише відомі мастер-шефи, але й початківці та сумлінні опановувачі кулінарного мистецтва. Відтак понад 80 учасників отримали заслужені відзнаки по завершенню фестивалю.

А ще у межах заходу встановили рекорд України - "Найбільший об'єм кулешу, приготованого в одному казані", кухарі приготували загалом 3543 літри кулешу.

Новинкою цьогорічного "HoReCa Show Lviv" стали змагання піцейол, які є підготовкою до Чемпіонату світу в Італії. Майстри піцерійної справи позмагались на найшвидшу та найбільшу розтяжку тіста, майстер-класи з піца-фрістайлінгу та змагання в номінації "Класична піца".

Окрім кулінарних змагань на фестивалі діяла школа food-журналістики, де своєю майстерністю ділились журналісти, блогери, експерти з ресторанних комунікацій, спеціалісти з фуд-фоторгафії і фуд-відео.

Також в межах фестивалю свою найкращу продукцію представили агровиробники з усієї Львівщини.

Нагадаємо, на Львівщині проведуть моніторинг інвестиційних об'єктів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme