UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львівській області ресторанам заборонили готувати майонезні салати та заварні тістечка

Після масового отруєння в смт Куликів у Львівській ОДА вирішили заборонити керівникам ресторанів готувати влітку страви, що швидко псуються

Журналіст відділу новин
У Львівській області ресторанам заборони…

Після масового отруєння в смт Куликів у Львівській ОДА вирішили заборонити керівникам ресторанів готувати влітку страви, що швидко псуються.  Про це пише Depo.Львів, з посиланням на Захід.нет. Відповідне рішення прийняли під час засідання обласної комісії техногенно-екологічної небезпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС).

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, комісія розглянула ситуацію з масовим отруєнням в ресторані "Панський Книш" у смт Куликів. Нагадаємо, під час застілля у закладі отруїлось 24 людини, причиною стала сальмонела.

Комісія ТЕБ і НС віднесла випадок у ресторані в Куликові до "надзвичайної ситуацію об’єктового рівня". Тому, щоб не допустити такої ситуації в майбутньому, керівникам територіальних громад Львівщини доручили зобов’язати керівників громадського харчування та продовольчої торгівлі не допускати приготування в теплий період року небезпечних в епідемічному відношенні страв. Зокрема, ресторанам і кафе заборонять готувати салати з майонезом чи сметаною та кондитерські вироби з заварним кремом.

 Також заборонять реалізацію страв, що особливо швидко псуються, у тому числі на літніх майданчиках, без дотримання відповідних температурних умов зберігання.

Як у Львові триває туристичний сезон (ФОТО, ВІДЕО)

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme