UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Переходь на тофу: На Львівщині зменшилося виробництво м'яса

Обсяг сільськогосподарського виробництва у Львівській області у січні–квітні 2020 року порівняно з січнем–квітнем 2019 року зменшився на 5,0%

Переходь на тофу: На Львівщині зменшилос…

Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.

Підприємства області зменшили обсяг виробленої продукції на 8,1%, господарства населення – на 2,1%.

"У господарствах усіх категорій порівняно з січнем–квітнем 2019 року скоротилось виробництво м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) на 9,1%, молока – на 1,6%, та яєць – на 1,2%", – йдеться у повідомленні.

Додамо, що кількість великої рогатої худоби у господарствах усіх категорій на 1 травня 2020 року становила 206,8 тис. голів (у тому числі корів – 93,6 тис. голів), свиней – 348,8 тис. голів, птиці свійської – 9,9 млн голів.

Нагадаємо, що обіг роздрібної торгівлі у Львівській області зріс.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Львів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"