На Львівщині зменшилося виробництво м'яса
Обсяг сільськогосподарського виробництва у Львівській області у січні 2020 року порівняно з січнем 2019 року зменшився на 6,7%.
Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.
За інформацією статистиків, підприємства області зменшили обсяг виробленої продукції на 8,6%, господарства населення – на 3,5%.
"Господарствах усіх категорій порівняно з січнем 2019 року скоротилось виробництво м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) на 13,0%, молока – на 3,7% та яєць – на 5,9%", – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, скільки грошей залишають туристи у Львові.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Львів