UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині зменшилося виробництво м'яса

Обсяг сільськогосподарського виробництва у Львівській області у січні 2020 року порівняно з січнем 2019 року зменшився на 6,7%.

Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.

 

За інформацією статистиків, підприємства області зменшили обсяг виробленої продукції на 8,6%, господарства населення – на 3,5%.

 

"Господарствах усіх категорій порівняно з січнем 2019 року скоротилось виробництво м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) на 13,0%, молока – на 3,7% та яєць – на 5,9%", – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, скільки грошей залишають туристи у Львові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Львів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"