UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині впали ціни на фарш і маргарин

Найбільше у 2019 році у львівських магазинах подешевшало пшоно

На Львівщині впали ціни на фарш і маргар…

Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівські області.

У Львівській області у січні 2020 року порівняно з груднем 2019 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої підвищилися на 0,6%.

"Пшоно подешевшало на 3,1%, фарші м’ясні – на 2,5%, маргарин – на 2,3%, м’ясо птиці – на 2,0%, цукор – на 0,8%, свинина – на 0,5%", – йдеться у повідомленні.

Найбільше ж подорожчали овочі (на 6,9%), зокрема огірки – на 28,3%.

Нагадаємо, скільки грошей залишають туристи у Львові.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme