UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині стали виготовляти більше м'яса

У січні-травні 2019 року обсяг сільськогосподарського виробництва у Львівській області відносно січня-травня 2018 року зріс на 9,3%

Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Головного управління статистики у Львівській області. 

За словами статистів, підприємства області наростили обсяг виробленої продукції на 28,7%, господарства населення – скоротили на 1,3%. 

"Порівняно з січнем-травнем 2018 року зросло виробництво м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) на 11,4%, яєць – на 4,4%, скоротилось виробництво молока на 2,2%", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, яке м'ясо їли наші пращури.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme