На Львівщині скоротилося виробництво молока
У Львівській області стали виготовляти менше молока, але більше м'яса
Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.
Як йдеться у повідомленні, у господарствах Львівщини усіх категорій порівняно з січнем 2020 року на 14,0% зросло виробництво м’яса та на 5,5% – виробництво яєць. А ось виробництво молока (валовий надій) скоротилось на 3,9%.
"Кількість великої рогатої худоби у господарствах усіх категорій на 1 лютого 2021 року становила 150,2 тис. голів (у тому числі корів – 84,3 тис. голів), свиней – 374,6 тис. голів, птиці свійської – 10,4 млн голів", – повідомили львівські статистики.
У господарствах населення на 1 лютого 2021 року утримувалася переважна більшість сільськогосподарських тварин: великої рогатої худоби – 89,7%, у тому числі корів – 92,4%, птиці свійської – 51,5%, свиней – 34,3%.
Нагадаємо, що на Львівщині зросли ціни на яйця.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Львів