UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині скоротилось виробництво м’яса

Обсяг сільськогосподарського виробництва у Львівській області у січні–вересні 2020 року порівняно з січнем–вереснем 2019 року зменшився на 4,6%

На Львівщині скоротилось виробництво м’я…

Підприємства області зменшили обсяг виробленої продукції на 10,8%, господарства населення – збільшили на 0,1%. Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.

На 1 жовтня 2020 року господарства усіх категорій зібрали культури зернові та зернобобові з площі 244,2 тис.га (79,7% їх посівної площі), соняшник – 10,5 тис.га (34,7%), ріпак і кользу – 66,4 тис.га (99,7%), сою – 18,5 тис.га (23,6%), буряк цукровий фабричний – 2,6 тис.га (21,0%), картоплю – 92,8 тис.га (97,6% площі посадки), культури овочеві відкритого ґрунту – 33,3 тис.га (79,5%).

"Порівняно з січнем–вереснем 2019 року з продукції рослинництва зросло виробництво культур плодових та ягідних на 11,2%, культур овочевих відкритого ґрунту – на 4,4%, картоплі – на 1,1%; скоротилось виробництво ріпаку та кользи на 9,9%, культур зернових та зернобобових – на 13,6%, соняшнику – на 17,6%, буряку цукрового фабричного – на 18,5%, сої – на 22,1%", – йдеться у повідомленні.

У господарствах усіх категорій порівняно з січнем–вереснем 2019 року скоротилось виробництво м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) на 7,3%, молока – на 4,0% та яєць – на 0,4%.

Кількість великої рогатої худоби у господарствах усіх категорій на 1 жовтня 2020 року становила 202,6 тис. голів (у тому числі корів – 92,3 тис. голів), свиней – 395,8 тис. голів, птиці свійської –14,1 млн голів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme