UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Львівщина стала ще активніше виробляти заморожену свинину і негазовану воду

У 2018 році львівські підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів забезпечили майже третину від загальнопромислового обсягу реалізованої продукції

Львівщина стала ще активніше виробляти з…

Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області. 

"У 2018 році значним був внесок Львівщини у загальнодержавний обсяг виробництва: свинини замороженої (91,2% від загальнодержавного обсягу), вод натуральних мінеральних негазованих (52,9%) та газованих (37,9%), вафель та вафельних облаток (24,2%), а також свинини свіжої чи охолодженої (19,5%), соку яблучного (12,2%), м’яса курей, курчат, свіжого чи охолодженого (12,0%), пива солодового (10,2%), йогурту (8,4%), горілки (7,9%), цукерок шоколадних (7,4%)", – йдеться у повідомленні. 

За інформацією статистиків, за кількістю працівників у промисловості галузь посіла друге місце після машинобудування. 

Нагадаємо, на Львівщині обвалилися ціни на яйця.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Львів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"