UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Садовий нагородив прихильника "русского міра" за відданість Україні

З нагоди 762-річчя Львова міський голова Андрій Садовий нагородив подякою генерального директора ПАТ "Львівський хімічний завод" Анатолія Бобришова

З нагоди 762-річчя Львова міський голова Андрій Садовий нагородив подякою генерального директора ПАТ "Львівський хімічний завод" Анатолія Бобришова. Про це Depo.Львів, повідомляє з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Нагороду він отримав а "вагомий внесок у розвиток підприємництва, ефективний менеджмент, конкурентоспроможність і динамічний розвиток компанії, стійкість в часи економічної нестабільності".

Як зазначає на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук екс-депутат Верховної Ради Юрій Михальчишин, Бобришов є Головою Координаційної ради організацій російських співвітчизників західних областей України. Кілька років тому він разом із багатьма проросійськими організаціями, зокрема політичною партією "Русское единство" (із 2014-го заборонена в Україні), влаштовував у Львові "колорадські марші" на 9 травня.

На початку агресії РФ у березні 2014-го Бобришов заявляв, що не засуджує дії РФ у Криму.

Так, нинішній гендиректор Львівського хімзаводу казав, що головна причина подій у Криму – неправильна поведінка влади:

"Кожен президент, що отримав підтримку на сході України, обіцяв запровадити російську як другу державну мову, зближення з Росією, де люди мають родичів. І завжди ставався обман".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme