Як львів'яні обурюються через трамваї Садового

Трамваї на головний вокзал не курсуватимуть сім місяців

Львів'яні обурюються через відсуттність трамваїв у Львові. Про це у "Фейсбуці" користувач Дем'ян ян Данилюк.

"25хв. прочекавши на трамвай №6 на Театральній, довелося пакуватися в і без того переповнені маршрутки. З багажем це ще ті страждання! На табло була інфа, що трамвай буде за 6хв. Людина запізнилася на електричку через, що тепер треба втикати до 20 вечора, а вдома бути опівночі", - написав він.

Данилюк констатує, що міцні господарники ЛМР вкотре проявили свою профнепридатність.

"Хто перекриває/закриває вулицю на ремонт у робочу п'ятому ятницю? Чому не можна було зробити цього в суботу?? Тисячі людей сьогодні їдуть додому і тут такий "сюрприз". Чому не можна було запровадити тимчасовий автобусний маршрут Вокзал - пр. Свободи??? У всьому світі так роблять, якщо до великих транспортних об'єктів, як від вокзал(!), розривається сполучення. Інформація на зупинках ледь помітна, і частина людей просто не звертає увагу на тій папірець, тім паче, що на табло написано, що трамвай від-від приїде.
На самому вокзалі жодних оголошень, що трамваї не ходять. Ні звукових, ні паперових. До речі, на самій вул. Чернівецькій не ведуть жодних робіт! Навіть демонтажних робіт. Будівельної автотехніки теж нема", - зазначив Данилюк.

Він також пише, що зупинка (якщо це можна так назвати) біля привокзального базару не витримує жодної критики.

"Взагалі - це лінія в депо, але наступні 7(!) місяців(!!!) це головна зупинка трамваїв! між вагоном і парканом не більше 1м ширини. Тільки з цього вагону вийшло 112 пасажирів! Люди йдуть по колії до світлофора де чекають на зелене світло, а в тієї ж годину приїжджає наступний вагон дзеленькаючи зганяє всіх на дорогу під машини. Жах і бездумність посадовців! Повторююсь: це триватиме ще сім місяців", - написав Данилюк.

Він також звернувся до мера Львова та депутатів Львівської міської ради: "Так не можна чинити з людьми! З платниками податків! З виборцями! (без)відповідальні за це посадовці мають понести покарання!".

Раніше ми писали про те, що трамваї у Львові не курсуватимуть на вокзал.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme