2017 рік: Про закінчення війни, іншу Верховну Раду, нові свята та великі пожежі

Що чекає українців цього року

Загалом у 2017 році хіромант і психолог з Рівного Жанна Табачук не пророкує полегшення життя українцям: "у верхах" триватиме гра лідерів. У боротьбі й протистоянні "верхи" навіть можуть змінитися, та покращення для народу цей факт не принесе.

"Легше не буде, нема покою в українських "верхах". А ось президенту Петру Порошенку цього рокунічого не загрожує – його поки що немає кому замінити. Немає кому взяти на себе відповідальність за долю народу, у тих, хто при владі чи близько до неї, є лише турботи про власні гаманці. Цьогоріч "верхи" можуть змінюватися, але не Порошенко. Особливих змін зазнає Верховна Рада. Очевидно, що вибори у 2017 році таки відбудуться, і вони змінять повноваження Верховної Ради. Зменшиться й кількісний склад Ради. Відбудеться якась реформа, яка змінить саму суть українського парламенту", - розповіла Табачук.

Що стосується встановлення врешті безвізового режиму для України та країн Євросоюзу, то шанси на нашої країни досить великі, тобто прогноз сприятливий, безвіз врешті запровадять. А от щодо питання вступу України до Євросоюзу, розмови про який теж тривають не один рік, то цьогоріч, за прогнозом Табачук вони можуть припинитися взагалі як неактуальні. Тобто питання вступу до Євросоюзу буде зняте через те, що цей економічний та політичний союз може навіть припинити своє існування.

"На превеликий жаль, у цьому, так би мовити, форматі, який є зараз, війна у 2017 році не закінчиться. Там хоча б загострень не було, та щоби ця війна не вийшла на професійний рівень. Крим у цьому році житиме так, як живе зараз, в тих самих умовах", - вважає хіромант.

Не радуватиме цьогоріч, зі слів Табачук, і стан медицини в регіонах. Ця галузь, як і український судоустрій, й далі переживатиме глибоку кризу, якщо не повний безлад. Що негативно позначиться на житті та здоров'ї людей.

А ще в українців у 2017 році через юридичні помилки можуть виникнути великі проблеми з власністю. Тобто неправильно вибудувана система набуття у власність нерухомого майна і землі може призвести до помилок в документах, чим можуть скористатися шахраї, бо відкриється шлях до здійснення махінацій.

Цього року влада культивуватиме проведення усіляких культурно-масових заходів, особливо в українських традиціях. Їх, традиції, вишукуватимуть усе більше й більше, все більш древніх і забутих. Відтак у нас можуть з'явитися й нові свята.

На щастя, у цьому році Україну оминуть катаклізми, які переживатимуть інші країни. У цьому відношенні нам можуть загрожувати хіба що масштабні літні пожежі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme